Vejledning og brug af All4U-Horses portal

Annonce-indhold

Annoncer må kun indeholde heste-relateret info. 

Omhandler det varer udenfor vores område, vil opslaget blive slettet og indbetalingen vil ikke blive returneret. 

Finder du, som bruger af vores portal, annoncer, der ikke har noget med heste at gøre – bedes du anmelde annoncen til administrator her.

Informationerne i annoncen skal være korrekte og sandfærdige. Kan det bevises, at informationerne er ukorrekte og usande, vil annoncen blive slettet uden varsel og indbetalingen vil ikke blive refunderet.

Sørg for at vælge den rigtige kategori fra starten af.

Billeder og video

Billeder og videoer skal være dine egne eller med godkendelse af ejeren af disse. Billedet skal være i god kvalitet. Uskarpe og slørede billeder sælger ikke.

Vi kontrollerer ikke, om du har rettigheder til de billeder og videoer, du bruger i din annonce, men forbeholder os retten til at slette dem, såfremt det kan bevises – at du ikke har rettigheder til dem.

Billede skal være i format JPG, JPEG eller PNG. Størrelsen må max være 2 mb.

​Har du en video på YouTube, kan du med fordel skrive linket i din annonce og der vil blive linket til din video fra dit opslag.

Max 10 billeder. Ingen begrænsning på links.

Kontaktdetaljer

Vi kontrollere ikke rigtigheden i dine kontaktdetaljer – men fremstår der beviser for at de er ukorrekte, vil din annonce / opslag bliver slettet og indbetalingen vil ikke blive refunderet.

Gode ideer til indhold af din tekst – ser mere her.

Din profil og betaling

Når du er logget ind, kan du via din profil oprette din annonce. Når du er færdig med annoncen, sendes du tilbage til din profil, hvorfra du skal betale for annoncen. Dette gøres ved at klikke på “betal”-knappen. Betalingen foretages med Dankort/ Visa / Mastercard eller MobilePay. Vær opmærksom på at i opstartsfasen, vil det være gratis at annoncere på All4U-Horses.

Betaler du med Mobilepay, vil der står App4Tool som modtager. Det er helt korrekt, da All4U-Horses er en del af App4Tool.

Det er også på din profil, at du kan se alle dine annoncer, dine betalinger, dine favoritter og din chat.

I opstartsfasen vil opslaget være synligt uden tidsbegrænsning. Når vi overgår til betalingsannoncer vil den være gældende i 30 dage, hvorefter det slettes. Husk at slette opslaget, hvis du har fundet det du søgte.

Ønsker du forlængelse af opslaget, kan dette gøres fra din profil. Her klikker du blot på “betal”-knappen og betaler for den annonce du ønsker.

Annoncen vil være tilgængelig indenfor 24 timer efter betaling.

Der kan forekomme tekst på engelsk – bl.a. hjælpetekster.

Læs yderligere i vores Handelsbetingelser samt læs her om vores Persondata-og cookiepolitik