Hvem er bag All4U-Horses?

Vi har været pony-forældre i mange år. Vores datter er nu så gammel, at hun er blevet hesterytter og samtidig flyttet hjemmefra.

Da vores datter red på den lokale rideskole, havde hun part på 3 forskellige rideskoleponyer. Efter rideskole-tiden lånte vi ponyer og har også haft part-ponyer. Og det har ikke altid været nemt at finde det perfekte match – eller en pony tæt på hjemmet. Så vi har ofte haft optil 1 times kørsel ud til stalden – en overgang red hun 3 forskellige ponyer i 3 forskellige byer i 3 forskellige retninger af huset og mellem 45-60 min hver vej.

Vi kigger stadig med på Facebook i en masse grupper for udlån og part på hest og i forskellige salgsgrupper for hest og ponyer – og sikke en blandet landhandel, man finder der. Langt de fleste opslag springes over, da det er total tidsspilde – eller med andre ord… en tidsrøver.

Opslag på Facebook / sociale medier eller Ridehesten?

Facebook – uden filter.

Bruger man Facebook vil man helt sikkert opleve, at man ofte bruger meget tid på at finde… ingenting.

Gamle opslag, opslag uden lokation, opslag med grimme og sårende kommentar (Facebook-politiet er ikke længere væk end afstanden fra fingrene til tastaturet) og opslag uden priser. For man må jo faktisk ikke sælge dyr på Facebook – så priserne skal skrives med “hestehoveder” eller “blomster” eller med bogstaver…. for så fanger Facebooks robot måske ikke opslaget og grupper kan dermed fortsætte sin eksistens. Og der bliver hurtigt kommenteret på dit opslag med “du må ikke… “. Det bliver meget rodet og uoverskueligt for mange brugere og det kan hurtigt blive en dårlig oplevelse.

Dertil skal I huske på, at når I lægge billeder på Facebook, giver I Facebook fuld brugerrettigheder over jeres billeder! Vidste du, at Facebook må bruge dine billeder til annoncer og reklamer?

Ridehesten – kun for de dyre heste?

Hvor kan man købe og sælge sin hest eller pony, når man ligger i den lave ende af penge-skalaen? Hvor man man finde den gamle selvskabshest eller “foldbums” til sin pony? Eller den rolige shetlænder til lille Ida på 3 år, der bare skal have sin første pony til at blive trukket rundt på en gang imellem. Den skal ikke koste en formue, måske bare et symbolsk beløb. Disse heste og ponyer finder du ikke på Ridehesten.


Hvorfor skal I benytte All4U-Horses?

Vi syntes, vi manglede et sted, hvor det var nemt og overskueligt at finde lige det man ledte efter. En brugervenlig portal for heste-mennesker.

  • Et sted, hvor brugeren ikke skal være nervøs for at billeder og tekst bliver andres ejendom (billeder uploadet til Facebook må Facebook bruge, som de lyster). All4U-Horses bruger ikke jeres billeder til andet end jeres annoncer, men husk at alle kan gemme jeres billeder fra internettet.
  • Et sted, hvor man hurtigt kan finde, det man leder efter. Overskueligt og nemt. Find det du søger her.
  • Et sted, hvor man ikke risikerer tarvelige og upassende kommentar.

Dertil kom ideen til All4U-Horses – og vi håber, den bliver taget godt imod af jer alle. Jo flere opslag – jo bedre info til jer alle. 

Og husk at al annoncering er gratis i opstartsfasen!!

Hjælp os med at hjælpe jer.

Forbedring og udvikling af All4U-Horses.

All4U-Horses er fortsat under udvikling og forbedring. Så hold dig endelig opdateret her på www.all4u-horses.dk.

All4U-Horses er en del af App4Tool.