Hvad gør man, når man ikke er tilfreds med noget?

blue skies
  1. Lev med det
  2. Prøv at ændre på det

Vi prøver at ændre på det. Og deraf kom ideen om en hesteportal, hvor man ikke kun kan sælge heste, men også kan finde låneheste og partheste. Og ikke nok med det – men man kan også finde en låner til sin hest eller en partrytter til sin hest.

Og når vi nu skriver ”hest”, er det selvfølgelig også gældende for ponyer.

Vi følger med i mange grupper på Facebook og ser mange opslag. Og der ER mange opslag i alle disse grupper – garanteret mange flere grupper end jeg er med i.

Vi synes generelt, at det er spild af tid.

Hvorfor?

Jo, fordi mange af de opslag, der popper op, er mangelfulde på mange informationer. Salgsannoncerne med priser beskrevet som bogstaver, blomster eller hjerter eller noget helt andet. Facebook tillader nemlig ikke handel med dyr og derfor må der ikke stå en pris i kroner.

brass colored metal padlock with chain

Skulle det ske, at en bruger lægger pris på opslaget –

kan det hænde at gruppen bliver lukket.

Og leder man efter en part eller en lånehest… så kan man være ”heldig” at læse et LANGT opslag igennem og blive mere og mere glad, for det hele passer PERFEKT til ens behov 😊. Til allersidst står der, at hesten befinder sig i den anden del af landet. Nedtur. Forfra. På den igen. Lede, søge og læse uendelige opslag i uendelige grupper igennem.

Og vi må endelige ikke glemme Facebook-politiet. Man skal passe på med, hvad man skriver og hvilke billeder man lægger op. For vi har vist alle prøvet de ubehagelige kommentarer ellers kender vi nok nogen, der har prøvet det. De sociale medier er bestemt ikke kun for de velmenende og rare mennesker.

En hesteportal med alt samlet ét sted

Og vi syntes, at vi manglede et sted, hvor det hele var samlet. Uden at skulle frygte de trælse kommentarer og være bange for at man skulle tilsvines. Et sted, hvor man nemt og hurtigt kunne finde en masse muligheder for lige det man ledte efter.

På All4U-Horses slipper du for offentlige kommentar. Derimod kan interesserede ringe, maile eller skrive en chatbesked direkte til dig og kun til dig.

Så en tanke blev til virkelighed og vi håber, I alle vil tage godt imod vores nye portal. Jo flere opslag I lægger op, jo flere mennesker vil komme forbi og jo større chance er der for, at I finder det I søger.

Men vi stopper ikke her… vi har masser af ideer til at udvikle og gøre All4U-Horses endnu større. Så vær med fra starten og hold øje med siden.