jeg hedder Mie Wede
bosat på Lolland, på vores eget lille landsted, som vi erhvervede i 2017 og hvor vi i det daglige driver hestepension med 16 heste ialt.
Gift med min mand Ronni siden 2016, samt er jeg mor til 3 – en pige fra 09, dreng fra 10 og endnu en dreng fra 17.

jeg selv er nu 34 og igen aktiv rytter (indlæg om dette laves senere )
jeg har de sidste 16 år avlet palomino (guld farvet heste med hvide maner/haler ) – Nej det er ikke en race 😉 dette bliver der ofte modtaget med spørgsmåltegn, men palomino avl er farve avl lige som pinto også kun er et udseende vi jagter.
om det er lidt … overfladisk, snobbet eller lign .. ved jeg ikke da jeg jo må erkende at en god hest har ingen særlig farve!! men derfor er ønsket den guldfarvet barbie hest med alt i kufferten.
når det er skrevet, må jeg jo tilføje at jeg selv kun har 1 guldhest, Tania og det er hende jeg startede med for 16 år siden. hun fik dog en datter, Wedes Miss Dia … et vidunderligt hoppeføl som starter dette indlæg.

I sin tid som føl, har Dia da både været teglrød, chokolade palomino, lever rød og idag her 11 år senere er den stadig RØD!
samt har jeg indkøbt en Rød DV, med navnet Mayday, som er e. Uno Don Diego.
så har vi en rød irisk racer vallak som har sprunget det store baner i DK siden 06, men som idag nyder sin pensionist tilværelsen med tur, småspring og hygge med min datter Freja.
så har vi den skønne kåret shetlænder hingst (kastreret idag) Bernie som er 24 som har/er alle børnenes bedste ven.
og sidst men absolut ikke mindst har vi erhvervet os en tidligere pensionærs hest prins, som var min “for en stund” handicap hest ( dog var den ikke så rolig med mig som med datteren )

jeg rider dressur , spring (eller lad os kalde de 20cm for hop) og så rider jeg jagt.

det var kort lidt om mig hvem er du, og hvor er du fra?? smid en kommentar